Skip to main content

Hiszti webinár

Üdvözlök mindenkit!

A nagy érdeklődésre való tekintettel online is elérhető már az eddig csak személyes “Kommunikációs gyorstalpaló” – pozitív fegyelmezés workshop ➡ stratégiák és tanácsok ‘hisztik’ kezelésére és az együttműködés ösztönzésére kisgyerekes szülőknek. 

Az előadás felvételéből összevágott online kurzust most bárki megnézheti, a saját tempójában, a maga idejében. Nem vagy helyszínhez vagy időhöz kötve. ➡ Témák alapján kisvideókra osztott felületnél a videók alatt összefoglaló szövegek, linkek, könyvajánlók (gyerek és felnőtt) és más letölthető pdf-ek is vannak. Teljes tanulási csomag, nem csak egy hosszú felvétel videó!

Ezen a 2,5-3 órásmegoldásfókuszú webináron bemutatok néhány szülői pozitív fegyelmezési stratégiát, konkrét példamondatokkal és gyakorlati tanácsokkal, amit akár már ma ki is tudsz próbálni és segíthet neked a hisztikről alkotott hozzáállás átformálásában, tisztázni a saját szerepedet a folyamatban + azok megelőzésében / kezelésében.

Közel 3 óra online videóanyag + letölthető pdf-ek, linkek, könyvajánlók

 • Időpont:

  Online, így a vásárlás után már nézheted is. Saját tempódban haladhatsz, nem vagy időhöz és helyszínhez kötve. A befizetéstől számított 2 hónapig bármikor visszanézheted.

 • Hossz:

  Közel 3 óra (20-30 perces részekre bontva)

 • Ára:

  35 EUR (∼ 13 400 Ft)

 • Jelentkezés:

  Ezen az oldalon ALUL a “Megvásárolom” kék gombra kattintva, majd a szükséges mezők kitöltésével. Fizetés után már hozzá is férsz a tanulási felülethez, ahol a videók és a kiegészítő anyagok találhatóak. Ezt a linket (és a megadott belépési jelszavadat) mentsd el magadnak.

 • Helyszín:

  100% online

 • Fizetés:

  Megvásárolom” gombra kattintva ⬇ alul ezen az oldalon. A fizetés gyors és biztonságos: egy kattintással fizethetsz Apple Pay vagy bankkártya segítségével. Euróban van megadva az összeg, de ha neked forint alapú a kártyád, akkor forintot fog levonni.

  Minden adat titkosított csatornán keresztül áramlik, garantálva a maximális adatvédelmet és biztonságot.

  ÉRDEMES SZÁMÍTÓGÉPRŐL, mert a kártyás fizetés így zökkenőmentesebb.

  Ha gondod adódna, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Mit tartalmaz pontosan?

Webinár fő témái

 • Saját nyugalmunk megőrzése
 • Mi zajlik a gyerekben – megfigyelés
 • Gyerek érzéseinek elismerése 
 • Min 10 féle stratégia az együttműködés érdekében, megelőzésnek. Példamondatokkal
 • Mi van, ha nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna? 

A videó alatti részben

 • Szöveges vázlatos összefoglalója és kiegészítője az elhangzottaknak (könnyebb követhetőség miatt) 

 • Kiegészítő linkek: weboldalakhoz / online videókhoz / cikkekhez, amik által még többet megtudhatsz az adott témáról.

 • Extra letölthető pdf anyagok. Például nyugalom útmutató szülőknek, mantrák, feszültség-levezetési tippek gyerekeknek

 • Könyvajánlók a témákkal kapcsolatban

+ Egyéni konzultációs lehetőség féláron

A webinár résztvevői -50% kedvezménnyel vehetnek részt egyszeri 60 perces személyre szabott online tanácsadáson. Ahol a felteheted a kérdéseid és kitérhetünk az egyéni dolgokra is.

POZITÍV FEGYELMEZÉS – KOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIÁK KISGYEREKES SZÜLŐKNEK

Elmondok majd néhány tanácsot, amivel növelheted az együttműködését, harmonikusabbá és gördülékenyebbé teheted a kihívásokkal teli helyzeteket, megőrizve / megerősítve a szülő-gyerek kapcsolatot (nem pedig rombolva).

A gyermek érzelmi nevelése (fejlődésének támogatása) és az egymást kölcsönösen tisztelő szülő-gyerek kapcsolat megalapozása – megtartása minden stratégiát átsző. ➡ DE ez nem jelenti a túlzott engedelmességet. Nem jelenti, hogy hagyjuk, hogy azt csináljon, amit csak akar. Nem hagyjuk figyelmen kívül, ha pl ütöget. Ezt meg fogjátok látni (hogyan húzzuk és tartsuk meg a határokat résznél). Megmutatom, hogy ezt lehet erőszak / fenyegetés / zsarolás nélkül is.

Gyakori kérdések

Milyen korosztályról van szó?

Elsősorban a 0-6 éves korosztály számára releváns információk hangoznak el. Nézheted megelőzésnek is, ha még csak 1 éves kor alatti a babád / akkor is, ha éppen a dackorszak közepén vagytok / óvodás korú a gyermeked. Bár lehet lesz tanács vagy példamondat, amihez még kicsi ➡ a megközelítés alapján viszont tudod módosítani és életkorra szabni. 

DE ezeket természetesen egész gyermekkorban tudjuk alkalmazni. Hiszem, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni, fejlődni (vagy akár korai). A szülőség egy folyamatos tanulás, együtt tanulunk és hibázunk a gyermekeinkkel. 

Kiknek ajánlod?

Főleg kisgyerekes szülőknek, nagyszülőknek és pedagógusoknak is, aki tudatosan szeretné támogatni az érzelmi fejlődésüket és a kapcsolatot előtérbe helyezve kívánja meghúzni a határokat, együttműködésre ösztönözni. Tiszteletet mutatva (nem pedig fenyegetve vagy büntetve).

Bárkinek, aki többet szeretne megtudni a pozitív fegyelmezés szemléletről. Ahogy a neve (kommunikációs gyorstalpaló) is jelzi, ez egy általános ismertető. Jó kiindulópont és információforrás lehet azoknak, akik elveszettnek érzik magukat egy folyton nemet mondó / intenzíven kiboruló kisgyerekkel. A szemlélet alapján képes leszel te is megállítani a negatív spirált és változtatni a helyzeten, lépéseket tenni.

Ha bizonytalan vagy, hogy neked való-e a webinár, akkor nyugodtan írj egy üzenetet és segítek eligazodni!

Kiknek nem ajánlod? Miről nem lesz szó?

Nem ajánlom annak, aki magán nem hajlandó dolgozni és azt várja, hogy az általam elmondott példamondatok hatására varázsütésre átformálhatja a gyerek viselkedését. Sajnos nincs univerzális recept és mi nem is feltétlen a gyors megoldásokat keressük.

Lesznek gyors tippek is, de a megközelítés alapvető célja hosszú távú, a kapcsolatot helyezi fókuszba és nem az azonnali engedelmesség lesz a siker jele. A stabil érzelmi alap és az egymást kölcsönösen tisztelő szülő-gyerek kapcsolat megoldása mindig visszaköszön. Ami nem jelenti a túlzott engedelmességet, ezt meg fogjátok látni (hogyan húzzuk és tartsuk meg a határokat résznél meglátjátok). De megmutatom, hogy ezt lehet diktatórikus hozzáállás és módszerek nélkül is.

Mindenki annyit visz el, amennyit saját maga beletesz. Bizony magunkunkon / hozzáállásunkon is kell dolgozni.

Nem ajánlom annak, aki továbbra sem hajlandó felhagyni a tekintélyelvű nevelési elvekkel és nem nyitott a másfajta, tiszteletteljes megközelítésre (elfogadva akár azt is, hogy lehet nem hoz azonnali ‘eredményt’ vagy szófogadást a gyereknél).

+ Amennyiben úgy érzed, hogy a gyermeked viselkedési problémája túlmutat az életkorilag sajátos spektrumon, más is húzódik a háttérben. Ha felmerül az aggály, akkor érdemes kikérni szakember véleményét. Eltérő fejlődésű gyermekekkel, fejlődési zavarok esetében és pszichológiai segítséget igénylő gyerekekkel kapcsolatban különösen igaz: egy 3 órás videó nem képes helyettesíteni a szakemberrel végzett munkát. Főleg, hogy látatlanban, nem ismerve a gyereket / a ti egyéni körülményeiteket és előzményeket. ➜ Ez a kurzus és az említett tanácsok egy általános képet adnak, ami inspirációnak és információforrásnak tekinthető. Előfordulhat, hogy egészségügyi – pszichológiai – gyógypedagógiai ellátásra is szükség van. 

Ha bizonytalan vagy, hogy neked való-e a kurzus, akkor nyugodtan írj egy üzenetet és segítek eligazodni!

Milyen IT eszközökre van szükségem a kurzus részvételhez?

A legfontosabb, hogy legyen stabil internet elérésed a használni kívánt eszközön.

Érdemes olyan eszközről nézni, aminek elég nagy a kijelzője, hogy jól látható legyen a prezentáció. Én ezért inkább az asztali számítógépet vagy laptopot javaslom, de ha telefonról vagy táblagépről szeretnéd megnyitni, azt is megteheted. Minden eszközön működik. Csatlakozhatsz asztali számítógépről/ laptopról, Androidról / iPhone-ról/ iPadről. 

Adhatom ajándékba, utalványként a kurzust?

Igen. Kérlek ez esetben vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben: info@montessorijunior.com

Az utalványt e-mailben megkapod, amit az ajándékozottnak elektronikusan / nyomtatva oda is tudsz adni.

Tudok majd kérdezni?

A videós felvétel már kész, így azt csak nézni tudod.

DE a webinár résztvevői féláron vehetnek részt egy 60 perces egyéni konzultáción, ahol mindenki egyénileg felteheti a kérdéseit és kitérhetünk az őt érintő specifikus témákra. Használjátok ki, ha szeretnétek (év végéig).

Erről ITT találsz bővebb információt. Ha érdekel ez a lehetőség és elvégezted a kurzust, akkor írj egy üzenetet!

Nem kaptam e-mailt a jelentkezésem után, mit tegyek?

Jó email címet adtál meg? A gmail-es címek minden esetben működtek eddig – érdemes ezzel regisztrálni. Javaslom megnézni a SPAM mappát, sokszor sajnos oda teszi az üzenetem.

Továbbra sem? Semmi gond. Írj rám: info@montessorijunior.com e-mailben 

Lehet máshogy is fizetni?

Lehet bankon keresztül utalni is. Ez esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Le lehet mondani?

Mivel ez egy online terméknek tekinthető (azonnal a kezedben van a tudásanyag), így nincs mód visszatérítésre vagy módosításra. 

Az áron nem módosít az, hogy végül igénybe veszed-e az egyéni konzultációt vagy sem. 

Van még kérdésed?

Ha felmerülne benned bármilyen kérdés a megvásárlásod előtt vagy elakadtál a jelentkezés során, nyugodtan jelezd nekem írásban! Igyekszem minél hamarabb válaszolni.

VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!