Skip to main content

KONZULTÁCIÓ

Személyre szabott segítség mindenben,
ami Montessori neveléssel kapcsolatos

Szeretnél személyre szabott tanácsadást? – Segítek.

Legyen az konkrét Montessori eszközök vásárlásával és azok használatával (például írás, olvasás, számolás, színek tanítása Montessori elvek szerint), életkornak és egyéni képességeknek megfelelő játék – feladat ötletekkel (0-7 éves korosztály), önállóságot ösztönző otthoni tér optimális kialakításával vagy gyereknevelési nehézséggel (pozitív fegyelmezéssel) és kommunikációs kihívással kapcsolatos  – keress nyugodtan!

Az online konzultáció során kifejezetten a ti élethelyzeteteket, egyéni körülményeiteket és a saját gyermekedre szabott információkat kaphatsz.

  • Élő beszélgetés telefonon vagy videón (FaceTime, Zoom, Google Meet)

  • Emailben egyszeri utólagos írásos összefoglaló, kiegészítő linkekkel és anyagokkal

  • Bármennyi kérdést feltehetsz, ami belefér az időbe

Ez esetben két opció közül választhatsz:

Egyszeri 60 perc – 15 000 Ft

Egyszeri online élő beszélgetés, amely személyre szabott tanácsokkal és ajánlásokkal segíti az egyéni helyzeted.

Ha főleg egy specifikus témával kapcsolatban vagy bizonytalan  (pl Montessori intézményválasztás vagy van egy bizonyos viselkedési nehézség a hétköznapok során – testvérharcok, osztozkodás, dobálja az ételt az asztalnál, érdeklik a betűk / számok / színek és nem tudod hogyan támogasd a tanulását) vagy több kisebb témában kérnél általános gyors tanácsokat, akkor elegendő lehet 1 alkalom is.

3 alkalmas csomag – 36 000 Ft

3 külön alkalom. 3 x 60 perc (1 éven belül bármikor felhasználható)

Ha már előre tudod, hogy több téma is érdekelne vagy komplexebb dologról van szó, akkor a csomagot érdemes választanod.

Lehet egyik alkalommal a gyermeked számára optimális feladatötletekkel foglalkozunk (számolás, olvasás, írás, finommotorikus készségek, művészeti tevékenységek, konkrét eszközök – játékok ajánlása stb.), másik alkalommal inkább a viselkedésével összefüggő pozitív fegyelmezési megközelítést vesszük végig. A 3. alkalommal a Montessori-szemléletet tükröző otthoni tér kialakításában segítek. Ez csak egy példa, te mondod meg, mikor-miről legyen szó.

Olyan is elfordul, hogy néha csak két téma van meg és a konzultációk során rájössz, hogy egy bizonyos területtel kapcsolatban szeretnél még mélyebb tudást szerezni.  

HA EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ÉRDEKEL, ÍRD MEG MELYIK OPCIÓT VÁLASZTOD:

A részleteket, időpontokat megbeszéljük e-mailben.