Skip to main content

KONZULTÁCIÓ

Egyéni Online Tanácsadás Kisgyerekes Szülőknek

Személyre szabott segítség és figyelem: Minden család és gyermek egyedi, ezért az online tanácsadás során a te egyéni igényeidre és helyzetedre koncentrálok. Minden konzultáció alkalmával a te kérdéseidre és problémáidra fókuszálunk, személyre szabott – hosszú távú megoldásokat átbeszélve, kialakítva.

Legyen az konkrét Montessori eszközök vásárlásával és azok használatával (például írás, olvasás, számolás, színek tanítása), életkornak és egyéni képességeknek megfelelő játékok megtervezésével, otthoni tér kialakításával vagy gyereknevelési nehézséggel és kommunikációs kihívással kapcsolatos  – keress nyugodtan!

Biztonságos és privát: Az online tanácsadás teljesen biztonságos és diszkrét. A beszélgetéseinket bizalmasan kezelem, így nyugodtan megoszthatod velem a legnagyobb kihívásaidat is.

Kényelmes és rugalmas: Az online formátum lehetővé teszi, hogy otthonodból vagy bárhonnan, ahol internetkapcsolat elérhető, részt vegyél a konzultáción. Az időpontokat rugalmasan igazítjuk az időbeosztásodhoz, így könnyen beilleszthető a mindennapokba.


Mire számíthatsz a több alkalmas online tanácsadás során?

Első találkozás: Az első konzultáción megismerkedünk egymással, átbeszéljük a családi dinamikádat, kihívásaidat és céljaidat. Ez az alkalom segít abban, hogy pontos képet kapjak a helyzetről és kialakítsunk egy személyre szabott tervet. Törökszem arra, hogy már első alkalommal is legyen olyan stratégia és kezdő lépés, amit akár aznap ki tudsz próbálni és ezt a következő alkalommal utókövetjük.

Konzultációs folyamat: A konzultációk során gyakorlati tanácsokat és szemléletformáló megközelítéseket osztok meg, amelyek segíthetnek könnyebben és magabiztosabban kezelni a kihívásokat. Minden alkalommal az aktuális problémáidra koncentrálunk, és folyamatos támogatást nyújtok a megoldások alkalmazásában.

Nyomon követés és támogatás: A konzultációk között is elérhető vagyok kérdésekkel és visszajelzésekkel kapcsolatban. Fontos számomra, hogy folyamatos támogatást kapj, és a tanult technikák sikeresen beépüljenek a mindennapokba.

  • Élő beszélgetés telefonon vagy videón (FaceTime, Zoom, Google Meet)

  • Bármennyi kérdést feltehetsz, ami belefér az időbe

Hogyan dolgozom?

Holisztikus megközelítés: A család minden tagját és az interakciókat figyelembe véve dolgozom, hogy átfogó és tartós megoldásokat találjunk. Nem csak a gyermekre, hanem az egész családra koncentrálok.

Együttműködés és kommunikáció: A konzultációk során aktív együttműködésre törekszem. Fontos, hogy te is megoszd véleményedet, tapasztalataidat, és együtt találjunk megoldásokat. Ez is a nagy különbség egy videós kurzus felvétele és az egyéni tanácsadás között. 

Gyakorlati tanácsok és technikák: Minden konzultáción konkrét, gyakorlati tanácsokat és stratégiákat kapsz, amelyek azonnal alkalmazhatók a mindennapi életben. Ezek a módszerek segítenek a gyermek viselkedésének megértésében és kezelésében.

Egyszeri alkalom – 15 000 Ft

1 x 45 perc online élő beszélgetés, amely személyre szabott tanácsokkal és ajánlásokkal segíti az egyéni helyzeted.

Ha főleg egy specifikus témával kapcsolatban vagy bizonytalan  (pl Montessori intézményválasztás vagy van egy bizonyos viselkedési nehézség a hétköznapok során – testvérharcok, osztozkodás, dobálja az ételt az asztalnál, érdeklik a betűk / számok / színek és nem tudod hogyan támogasd a tanulását) vagy több kisebb témában kérnél általános gyors tanácsokat, akkor elegendő lehet 1 alkalom is.

3 alkalmas csomag – 36 000 Ft

3 külön alkalom. 3 x 60 perc (1 éven belül bármikor felhasználható)

Ha már előre tudod, hogy több téma is érdekelne vagy komplexebb dologról van szó, akkor a csomagot érdemes választanod.

Lehet egyik alkalommal a gyermeked számára optimális feladatötletekkel foglalkozunk (számolás, olvasás, írás, finommotorikus készségek, művészeti tevékenységek, konkrét eszközök – játékok ajánlása stb.), másik alkalommal inkább a viselkedésével összefüggő pozitív fegyelmezési megközelítést vesszük végig. Ez csak egy példa, te mondod meg, mikor-miről legyen szó.

Olyan is elfordul, hogy néha csak két téma van meg és a konzultációk során rájössz, hogy egy bizonyos területtel kapcsolatban szeretnél még mélyebb tudást szerezni.  

Jelentkezz most, és tegyél egy lépést a harmonikusabb családi élet felé!

A részleteket és időpontokat e-mailben egyeztetjük.