Skip to main content

ONLINE KURZUSOK

Montessori BABÁKNAK 0-1 év

Átfogó videóanyag + kiegészítő linkek, könyvajánlók, PDF-ek

Minden, ami a kisbabád otthoni környezetéről tudni érdemes. A Montessori szemléletről és annak gyakorlati részéről is (szobák berendezése, játékok és eszközök az első egy évben), amivel támogathatod gyermeked természetes képességeit és optimális fejlődését.

Ebben a gyakorlatias “Montessori Babáknak” videós kurzuson  bemutatom, hogyan tudunk előkészíteni egy előnyös környezetet, ami ÉRZELMILEG ÉS FIZIKAILAG IS gyümölcsöző körülményeket teremt a gyermek fejlődésének kibontakoztatásához. Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mit kerüljünk el…  ami a fejlődési szintjéhez és igényeihez igazodik. Játékajánlóval, könyvajánlóval, letölthető kontraszt kártyákkal és sok más tanáccsal. 

Átfogó online videós kurzus, amit mindenki a saját tempójában és idejében nézhet végig.

Montessori TIPEGŐKNEK 1-3 év

Átfogó videóanyag + kiegészítő linkek, könyvajánlók, PDF-ek

Ebben a gyakorlatias “Montessori Tipegőknek” videós kurzuson  bemutatom, hogyan tudunk előkészíteni egy előnyös környezetet, ami ÉRZELMILEG ÉS FIZIKAILAG IS gyümölcsöző körülményeket teremt a gyermek fejlődésének kibontakoztatásához.

Külön rész szól arról, hogy hogyan rendezzük be a szobákat – alakítsuk ki az otthonunkat, ami támogatja az önállóságában és a fizikai-mentális fejlődésében. + Miket csinálhatunk és játszhatunk velük, ami igazodik a fejlődési igényeikhez (zene, mozgás, kézműveskedés, házimunka, sütés – főzés).

Konkrét JÁTÉKOK és MONTESSORI ESZKÖZÖK: Melyik életszakaszban – mikor – milyet / mit érdemes / miért jó / hol szerezzem be vagy készítsek otthon hasonlót. Linkekkel, extra letölthető anyagokkal.

Testvéri konfliktusok megelőzése és kezelése

Videófelvétel és számos extra link, letölthető anyag, könyvajánló

Kommunikációs és pozitív fegyelmezési stratégiák többgyermekes szülőknek, példamondatokkal és gyakorlati példákkal!

Érdekel hogyan előzheted meg / csökkentheted a gyermekeid közötti rivalizálást, féltékenységet, versengést? Nem tudod mivel teszel jót ?/ Mikor avatkozz közbe és hogyan kezeld a civakodást? / Hogyan szabj határt, ha bántják egymást? Hogyan kezeld az osztozkodást? Jó helyen vagy.

Ebben a 1,5 órás online videós kurzusban konkrét példamondatot és tanácsot kapsz, amit a hétköznapok során azonnal alkalmazhatsz. Letölthető pdf-ekkel és kiegészítő extra tartalmakkal.

Hiszti megelőzése és kezelése

Online videós anyag + bónusz pdf-ek és linkek

Pozitív fegyelmezés “Kommunikációs gyorstalpaló” – webinár 100% online, ami bármikor és bárhonnan nézhető  ➡ stratégiák és tanácsok ‘hisztik’ kezelésére és az együttműködés ösztönzésére kisgyerekes szülőknek. 

Ezen a 2,5-3 órás megoldásfókuszú webináron bemutatok néhány szülői pozitív fegyelmezési stratégiát, konkrét példamondatokkal és gyakorlati tanácsokkal, amit akár már ma ki is tudsz próbálni és segíthet neked a hisztikről alkotott hozzáállás átformálásában, tisztázni a saját szerepedet a folyamatban + azok megelőzésében / kezelésében.

Montessori Alapok

3 óra felvett videóanyag + kiegészítő linkek, könyvajánlók, PDF-ek

TOP 10 ALAPELV, amit tudni szeretnél a Montessoriról. Megismerheted a szemléletet, a főbb sajátosságokat és gyakorlati tanácsokat kapsz, amivel otthonodban is támogathatod gyermeked természetes képességeit és optimális fejlődését. Életkortól függetlenül.

3 órás ONLINE videós kurzus, amit mindenki a saját tempójában és idejében nézhet végig: