Skip to main content

Családi konfliktusok webinar

Üdvözlünk mindenkit!

Ezt a felvételről visszanézhető webinárt Wertán Sárával (a Beszélgess jól alapítója, kommunikációs tréner) közösen tartottuk. Fő téma: Eltérő nevelési elvek miatti konfliktusok a családban. Hogyan kommunikáljunk erről a másik felnőttel + hogyan a gyerekkel? 

Gyakori helyzet, hogy a gyereknevelés kapcsán más elveket – szabályokat tartunk fontosnak, mint más felnőttek (a gyerek környezetében). Én így csinálom, férjem úgy. Törekszem tudatosan valamire, de a nagymama teljesen másképp cselekszik. Ez néha konfliktust szül felnőtt-felnőtt között, hiszen úgy érezhetjük, hogy “ellenünk dolgozik” a másik + a gyerek is megérzi a feszültséget / hallja is maga körül. Ilyenkor felmerül a kérdés: BAJ-E EGYÁLTALÁN, ha mást tapasztal a gyerek? Miért -mikor szóljak? És persze a hogyan szóljak?

Szeretnéd, ha változna a helyzet, de nehéz úgy mondani, hogy azt ne támadásnak vegye a másik? Ezen az online webináron pont erről van szó! 

 • Hol húzzuk meg a határokat?
 • Hogyan beszéljünk a különbségekről a gyereknek?
 • Hogyan mondjuk el úgy a másik felnőttnek, hogy meg is hallja?

Közül 2,5 óra online webinárium videós felvétele

 • Időpont:

  Vásárlástól számított 2 hónapig bármikor visszanézhető

 • Hossz:

  Közel 2,5 óra

 • Ára:

  25 EUR (∼ 9 000 Ft)

 • Jelentkezés:

  Ezen az oldalon ALUL a “Megvásárolom” kék gombra kattintva, majd a szükséges mezők kitöltésével. Fizetés után már hozzá is férsz a tanulási felülethez, ahol a videóanyag található. Ezt a linket (és a megadott belépési jelszavadat) mentsd el magadnak.

 • Helyszín:

  100% online!

 • Fizetés:

  Megvásárolom” gombra kattintva ⬇ alul ezen az oldalon. Majd a mezők kitöltésével, online bankkártyás vagy Apple pay fizetéssel. Euróban van megadva az összeg, de ha neked forint alapú a kártyád, akkor forintot fog levonni. ÉRDEMES SZÁMÍTÓGÉPRŐL, mert a kártyás fizetés így zökkenőmentesebb.

  Itt tudod meg vásárolni a felvételt ➔

  Gyakori kérdések

  Kiknek ajánlod?

  Bárkinek, aki többet szeretne megtudni az asszertív kommunikációról, aki éppen küzd az ellentétes nevelési elvek miatti családi konfliktusokkal. Ha nehezen tudod kifejezni az igényeidet az anyósod – apósod / anyukád – apukád / férjed – feleséged felé és gyakran van nézeteltérésed a nevelési témákban. Nem tudod hol húzd meg a határt és ezt miként kommunikáld nekik + gyerek felé.

  Ha bizonytalan vagy, hogy neked való-e a kurzus, akkor nyugodtan írj egy üzenetet és segítek eligazodni!

  KÉSZÜL FELVÉTEL?

  Igen. Az élő esemény 2023 június végén volt, de ezzel a felvétellel lehetősége van azoknak is megnézni, akiknek valamiért nem volt jó az időpont / nem tudtak végig ott lenni.

  A felvételhez 2 hónapig férsz majd hozzá. Visszanézheted, újrahallgathatod a saját tempódban. 

  Tudok majd kérdezni?

  Ha csak a felvételt vetted meg, ott nincs lehetőség kérdezni. Egyéni kérdésekre az online tanácsadás során tudunk kitérni, ahol személyre szabott tanácsokat kaphatsz. Erről bővebben ITT (felnőtt-gyerek kommunikáció esetén). Sára pedig a felnőtt-felnőtt kommunikációban tud támogatást nyújtani.

  Milyen IT eszközökre van szükségem a részvételhez?

  A legfontosabb, hogy legyen stabil internet elérésed a használni kívánt eszközön.

  Érdemes olyan eszközről nézni, aminek elég nagy a kijelzője, hogy jól látható legyen a prezentáció.  Én ezért inkább az asztali számítógépet vagy laptopot javaslom, de ha telefonról vagy táblagépről szeretnéd követni, azt is megteheted. Minden eszközön működik. Csatlakozhatsz asztali számítógépről/ laptopról, Androidról / iPhone-ról/ iPadről. 

  A LINKET MINDIG MENTSD EL, hogy később is be tudj lépni!

  Hogyan tudok jelentkezni?

  A webinár leírásánál alul található kék “MEGVÁSÁROLOM” gombra kattintva. Ez előhoz egy oldalt, ahol az alapadataid (e-mail cím, név, ország) és a fizetéshez mód kiválasztásával – ahhoz szükséges információk megadásával tudod véglegesíteni a vásárlásod.  “Vásárlás befejezése” gombra kattintva.

  Minden résztvevő saját, egyéni email-címét kérjük megadni!

  Adhatom ajándékba, utalványként?

  Igen. Kérlek ez esetben vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben: info@montessorijunior.com

  Az utalványt e-mailben megkapod, amit az ajándékozottnak elektronikusan / nyomtatva oda is tudsz adni.

  Nem kaptam e-mailt a jelentkezésem után, mit tegyek?

  Jó email címet adtál meg? A gmail-es címek minden esetben működtek eddig – érdemes ezzel regisztrálni. Javaslom megnézni a spam mappát, sokszor sajnos oda teszi az üzenetem.

  Tudsz új jelszót igényelni. 

  Továbbra sem? Semmi gond. Én látom a rendszerben minden befizető nevét. Tudok új jelszót / új email címet is megadni. El tudom küldeni a belépési linkedet is közvetlenül.Írj rám: info@montessorijunior.com e-mailben 

  Le lehet mondani?

  Mivel a felvételhez azonnal hozzáférést nyújtunk, így nálad a tudás. A szolgáltatást igénybe vetted. Fizetés után nincs mód visszatérítésre vagy módosításra. 

  Van még kérdésed?

  Ha felmerülne benned bármilyen kérdés a megvásárlásod előtt vagy elakadtál a jelentkezés során, nyugodtan jelezd nekem írásban! Igyekszem minél hamarabb válaszolni.

  VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!