Skip to main content

Személyes továbbképzések intézményekben

Bölcsődéknek és óvodáknak, fejlesztőházaknak, közösségeknek – egyedi megkeresés alapján

Ha bölcsődéd vagy óvodád személyes / online pedagógiai továbbképzésre van szüksége, akkor jó helyen jársz! Szívesen segítek intézményednek fejlődésben és szakmai útmutatásban. Egyedi igényeidre szabott tréningeket és workshopokat kínálok, hogy segítsek a Montessori módszerek hatékony alkalmazásában.

Célom, hogy segítsek az intézményeknek és az ott dolgozó pedagógusoknak (+ oda járó gyerekek szüleinek) új szemléletmódokat és gyakorlati módszereket elsajátítani, amelyek segítségével hatékonyabban tudnak dolgozni, és még jobban ki tudják használni a gyermekekben rejlő potenciált.

Legyen szó a csoportszoba kialakításával, konkrét Montessori eszközök beszerzésével és azok használatával kapcsolatban (ez általában több alkalmas), akár a tiszteletteljes kommunikáció és pozitív fegyelmezés területén (hogyan kommunikáljunk, szabjunk határokat és teremtsünk nagyobb együttműködést, segítsük az önállóságot – támogassuk a frusztráció tolerancia elsajátítását).

Szeretném a legtöbbet kihozni a kollégák tanulásából, így mindig személyre szabott programokat állítok össze az intézmények igényei alapján és közösen alakítjuk ki a workshop / előadás pontos tematikáját. Rugalmasan alkalmazkodom az időbeosztásokhoz és az elérhetőségekhez is. Egy személyes alkalom általában 2,5-3 órás.

A továbbképzés során lehetőség van a pedagógusok és az oda járó szülők közös részvételére is. Ilyet is többször csináltam és nagyon jók a tapasztalatim. Hiszem, hogy a szülők bevonása és együttműködése kulcsfontosságú a gyermekek sikeres fejlődésében és tanulásában.

Ha szeretnél többet megtudni a továbbképzés lehetőségeiről, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Örömmel segítek neked és csapatodnak a fejlődésben és a sikeres pedagógiai munkában.